SKORZYSTAJ Z PROMOCJI 2+1 Z YOPE! PŁYN DO CZYSZCZENIA ŁAZIENKI "ZIELONA HERBATA" GRATIS! SPRAWDŹ SZCZEGÓŁY

WLO-KHA-015

Produkt nowy

KHADI Odżywka do włosów w pudrze AMLA,150 g

38,00 zł

  • Pytanie o Produkt
  • Zapytaj o Produkt

    KHADI Odżywka do włosów w pudrze AMLA,150 g

    KHADI Odżywka do włosów w pudrze AMLA,150 g

    Intensywnie odżywia skórę głowy, wzmacnia cebulki włosów, jednocześnie delikatnie oczyszczając i odświeżając włosy.

    Waga: 150 g

    Uzupełnj wszystkie pola przed wysłaniem pytania. :

    * Wymagane pola

    Intensywnie odżywia skórę głowy, wzmacnia cebulki włosów, jednocześnie delikatnie oczyszczając i odświeżając włosy.

    Waga: 150 g

    Najbliższa wysyłka już
    Jutro 14:00

    Odżywka do włosów w pudrze

    Puder Amla szczególnie polecany do pielęgnacji włosów suchych i rozdwajających się. Intensywnie odżywia skórę głowy, wzmacnia cebulki włosów, jednocześnie delikatnie oczyszczając i odświeżając włosy. Dodaje włosom objętości, elastyczności i blasku. Doskonale sprawdza się jako naturalna odżywka do włosów przed koloryzacją ziołową.


    ZASTOSOWANIE:

    Wymieszać proszek Amla Khadi z gorącą wodą aż do uzyskania gęstej pasty. Odstawić na noc lub co najmniej 2 godziny w szklanej miseczce lub słoiku.Dla średniej długości włosów należy użyć 4 łyżki proszku. Papkę nałóż równomiernie na włosy i skórę głowy. Pozostaw  na co najmniej 10 minut, na włosach tłustych co najmniej 20 minut. Papkę dokładnie zmyć wodą.
    Można również użyć pastę na twarz i pozostawić na 10 minut. Następnie przemyć obficie  wodą i spryskać wodą różaną. Amle można również zastosować na całe ciało.
     


    SKŁAD:

    Emblica Officinalis (Organic Amla Powder)

    Produkt wegański TAK

    Opinie

    Napisz opinię

    KHADI Odżywka do włosów w pudrze AMLA,150 g

    KHADI Odżywka do włosów w pudrze AMLA,150 g

    Intensywnie odżywia skórę głowy, wzmacnia cebulki włosów, jednocześnie delikatnie oczyszczając i odświeżając włosy.

    Waga: 150 g

    30 innych produktów w tej samej kategorii: